• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Alexandru Precup, concurentul care s-a calificat în etapa live: „Când merg pe stradă am sentimentul că lumea mă cunoaște”

Alexandru Precup, concurentul care s-a calificat în etapa live: „Când merg pe stradă am sentimentul că lumea mă cunoaște”

Alexandru Precup, concurentul care s-a calificat în etapa live: „Când merg pe stradă am sentimentul că lumea mă cunoaște”

A făcut spectacol pe scena de la Arenele Romane, iar acum se pregătește să ne surprindă în live-uri. Alexandru Precup nu are studii muzicale, dar s-a făcut remarcat prin talentul său nativ de a trasmite emoție când se află pe scenă. 

Cum s-a schimbat viața ta de când ai apărut la PRO TV?

În mod cert, mai multă lume mi-a scris pentru a mă felicita. Inclusiv colegii de muncă sau clienții mi-au spus foarte multe lucruri de bine. Ca să fiu sincer, când merg pe stradă am sentimentul că lumea mă cunoaște, deși nu prea port ochelarii și am mereu mască. Așa că poate doar tatuajul de pe mână mă dă gol. Cred că aș putea spune că am devenit cunoscut pentru munca mea, încep să se simtă rezultatele.

Dacă ar fi să faci un duet cu o vedetă internațională care ar fi aceea și ce melodie ați cânta împreună?

Ar fi Serj Tankian de la System of a down. Nu aș cânta o piesă de-a lor, ci un cover pe două voci. Cel mai probabil o piesă precum Like a stone (Audioslave). 

Oferă, în 3 cuvinte, definiția ta de SuperStar.

Carismă. Prestație. Emoție! 

Care e piesa care te definește, care spune povestea vieții tale?

M-aș gândi la piesa ”Nothing compares to you” și asta pornește de la faptul că spune o poveste pe care o simt foarte aproape de principiile mele referitoare la relații: chiar dacă pot avea pe oricine, vreau să o am pe acea persoană... pentru că ea nu se compară cu nimeni. Ar mai fi ”Nina cried power” deoarece transmite sentimente puternice, așa cum spune și mesajul... plângi cu emoție.

Ce o să faci cu banii dacă o să câștigi?

Aș vrea să investesc banii în imobiliare. E un plan pe care-l am de vreo 10 ani și simt că ar fi momentul potrivit să-l pun în practică. Aș cumpăra 2 apartamente și le-aș da spre închiriere. Apoi cu acei bani, mi-aș pune la punct un studio. Am deja câteva elemente, dar aș mai avea nevoie de o interfață bună, un microfon potrivit și câte ceva pentru antifonare. 


Nu ratați primul live miercuri, 1 decembrie, de la ora 20:30. 10 concurenți vor lupta pentru voturile celor de acasă și pentru calificarea în live-ul de vineri.

Vezi și: Trending Review cu Daragiu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni