Alessandro Mucea, mesaje emoționante de la admiratori după ce a câștigat SuperStar România

Alessandro Mucea, mesaje emoționante de la admiratori după ce a câștigat SuperStar România

Primul superstar al României, Alessandro Mucea, este felicitat de toată lumea după victoria din marea finală SuperStar. Tânărul de 18 ani a primit mesaje măgulitoare din partea celor care i-au urmărit prestațiile de la PRO TV.

Este tânăr, energic și transmite emoții puternice de fiecare dată când cântă. Alessandro Mucea i-a impresionat pe români cu povestea lui și cu prestațiile LIVE de la SuperStar România. Mesajele de felicitare curg în mediul online pentru tânărul care și-a împlinit visul de a ridica trofeul primului sezon al emisiunii.

Un medic din București, specialist în medicină internă la Centrul Medical Sfântul Spiridon Vechi, i-a transmis un mesaj plin de căldură și afecțiune:

Poate mai aveți dureri de stins, suflet de curățat, lacrimi de curs! Într-o lume în care ne străduim care pe unde să arătăm cât de fericiți, frumoși, călătoriți și iubiți suntem, tânărul ăsta se scuză că nu poate sări în sus ca un nebun la aflarea că este câștigător! Care e alb și care-i negru? Cine e bine și cine nu? V-ați întrebat vreodată cum iubește un surdo-mut?! 

Dacă am privi preț de o secundă dincolo de tot ce lăsăm la vedere, ne-am îngrozi fiecare, dar puternici fără măsură am deveni. N-ar mai fi lumea plină de sinucigași veseli! Va învăța cu timpul, copilul ăsta bun, că a păstra emoțiile pentru sine, oricare ar fi deopotrivă, e un mare dar și putere infinită. Nicidecum vreun defect. 

Îți meriți cu prisosință premiul, e prea puțin pentru cât ai sădit tu în oameni în lunile astea. Pentru copiii mei și bucuria lor de a te asculta și vedea câștigând, îți mulțumim noi întâi!”, a scris Laura Brînzoi-Nuță, pe contul ei de socializare.

Alessandro Mucea a fost preferatul publicului în marea finală SuperStar România. Tânărul de 18 ani are o poveste de viață tristă. După ce a fost abandonat, la doar șase luni, de părinții lui, el a căutat alinare în muzică. Efortul lui a fost recompensat de voturile pe care le-a obținut de la români.

Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară”, a povestit Alessandro în audiții. 

Vezi și VIDEO: FINALA SuperStar 2021: Alessandro Mucea și AMI - "I see red"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni