• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Alessandro Mucea, declarații înainte de marea finală SuperStar: “Vreau să fiu mulțumit de cum am cântat”

Alessandro Mucea, declarații înainte de marea finală SuperStar: “Vreau să fiu mulțumit de cum am cântat”

Alessandro Mucea, declarații înainte de marea finală SuperStar: “Vreau să fiu mulțumit de cum am cântat”

Marea finală SuperStar România se apropie cu pași repezi, iar cei patru finalisti sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pe scenă. Alessandro Mucea ne-a oferit un interviu în care a vorbit despre evoluția sa la SuperStar și despre cum crede că-l va ajuta în carieră această experiență.

Tânărul de 17 ani este bucuros că a reușit să-și învingă tracul de scenă și își dorește să transmită și mai mult publicului de acasă. 

Din experiența SuperStar România, Alessandro spune că a învățat să nu mai fie atât de autocritic și să urce cu mai multă încredere pe scenă. “Vreau să fiu acolo cu oamenii. Să trăiesc momentul și să le arăt și lor că trăiesc momentul”, a declarat concurentul pentru PRO TV Plus.

Alessandro Mucea a mai declarat că este convins că experiența de la SuperStar îl va ajuta în cariera sa. În marea finală, Alessandro va urca pe scenă alături de AMI și le promite telespectatorilor: “un moment foarte frumos!”.

Pe tot parcursul show-ului, Kaufland a fost un partener de nădejde și ne-a prezentat momente inedite din culise. Iată ce a mai declarat Alessandro Mucea într-un interviu exclusiv, înainte de marea finală: 

“Vreau să cânt bine. Să fiu eu mulțumit de mine, în primul rând. Orice s-ar întâmpla, vreau să fiu mulțumit de mine și de cum am cântat”, a mai spus Alessandro. 

Finalistul are și un mesaj pentru susținătorii săi: “Le mulțumesc foarte mult. Cu ajutorul lor am mai prins curaj în mine”.

Nu ratați, vineri, de la 20:30, marea finală a emisiunii SuperStar România!  

Urmărește interviul acordat de Alessandro Mucea în VIDEO-ul de mai jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni