• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Adriana Onceanu i-a hipnotizat pe jurați cu frumusețea ei. Raluka: "Nu pot să-mi iau ochii de la tine!"

Adriana Onceanu i-a hipnotizat pe jurați cu frumusețea ei. Raluka: "Nu pot să-mi iau ochii de la tine!"

Adriana are 20 de ani și este din Bălți, Republica Moldova, însă studiază Compoziție - Jazz la Conservatorul din București.

Tânăra s-a născut într-o familie de oameni simpli, fără putere financiară, însă aceștia au făcut sacrificii mari și au reușit să îi oferă acesteia o educație bună în România.

Spune despre părinții ei că muncesc prea mult, uneori de la 8 dimineața până la 10 seara. Mama lucrează ca și coafeză în salonul propriu, iar tata este zidar.

Părinții au reușit să-și țină ambii copii în școală. Adriana a făcut liceul la Timișoara, iar fratele ei a mers la școală la Chișinău.

Un moment special pentru ea a fost ziua în care a aflat nota la examenul de bacalaureat. Și-a demonstrat că nu s-a sacrificat degeaba, studiind departe de familie. Se simțea foarte singură în perioada liceului. Asta pentru că colegii ei plecau acasă de la internat în timpul weekend-ului, în timp ce ea rămânea acolo pentru că distanța de casă era mult prea mare. 

Adriana speră ca atunci cand va termina facultatea să se poată întoarce acasă, în Bălți, și să își deschidă o școală de canto.

Urmărește materialul VIDEO de mai sus


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni