• Emisiuni
  • SuperStar România
  • 32 de concurenți s-au calificat în semifinalele SuperStar România. Ultima seară a recall-urilor a fost lider de audiență

32 de concurenți s-au calificat în semifinalele SuperStar România. Ultima seară a recall-urilor a fost lider de audiență

32 de concurenți s-au calificat în semifinalele SuperStar România. Ultima seară a recall-urilor a fost lider de audiență

După ce 49 de concurenți s-au bucurat să ajungă în ultima seară a recall-urilor, acest weekend a fost momentul în care numărul lor a mai scăzut încă o dată. 

După ce au urcat pe scena unui important club din București și au oferit momente de senzație în fața unui public care a cântat și dansat cu ei, doar 32 au reușit să se bucure la auzul veștii că sunt semifinaliști! 

Cei 16 care au reușit să obțină calificarea sunt: Andrei Ionescu, Monica Roșu, Bianca Bîsceanu, Raluca Moldoveanu, Elena Mîndru, Vanessa Ion, Călin Lupea, Maria Ojică, Stephen Moisă, Adriana Onceanu, Andrei Sălăgean, Irina Revenco, Antonia Nicolau, Andrei Serjant, Anastasia Chirillovskaia și Romina Apostol. Pe toți îi vom revedea săptămâna viitoare într-o etapă și mai dificilă! 

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 6.3 puncte de rating și 19.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.6 puncte de rating și 16.9% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:57 – 23:32, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.4 puncte de audiență și 19.7% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 5.1 puncte de audiență și 18.8% share.


Săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30 și sâmbătă, de la 20:00, concurenții se vor afla față în față cu cea mai mare provocare a vieții lor, de până acum: semifinalele competiției! Pe scena de la Arenele Romane, aceștia vor oferi interpretări de neratat și vor da tot ce au mai bun pentru a ajunge în live-urile show-ului! 

 

SuperStar România – Legenda începe aici




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni